Sucram 3D

Inovativna rešenja zaslađivanja

Jedinstven, patentiran, zaslađivač i pojačivač ukusa, koji je priznat kao najbolji zaslađivač za hranu za životinje na svetu.

Najprodavaniji je brend Pancosme, koja je svetski lider u proizvodnji aroma i zaslađivača za hranu za životinje. SUCRAM®3D je rezultat kombinacije visoko intenzivnog zaslađivača, pojačivača i potentatora ukusa koji je stotinama puta slađi od šećera, kome je pridodata aroma vanile čime je dobijen proizvod, koji deluje na sva čula kod životinja.

Životinje imaju visok afinitet za šećerni, sladak ukus. SUCRAM®3D daje jedinstvenu, sofisticiranu slatkoću, a kombinacija aktivnih sastojaka, proizvodi tzv. 3D efekat na čula: ukusa, mirisa i osećaj u ustima kod životinja. Iz tog razloga je hrana koja sadrži SUCRAM®3D potpuno neodoljiva za životinju.

NAJBOLJI ZASLAĐIVAČ

Zbog svojih izvanrednih karakteristika SUCRAM®3D, je  priznat kao najbolji zaslađivač za hranu za životinje na svetu.

TEHNOLOGIJA

Zahvaljujući jedinstvenoj i patentiranoj Izofuzionoj tehnologiji IFT, SUCRAM®3D je 100% prečišćen, a sve zasebne komponente u njemu su ukombinovane u potpuno identične mikro kapsule.

Ovakva tehnologija čini SUCRAM®3D po svojim fizičkim i hemijskim karakteristikama potpuno homogenizovanim, prečišćenim, što omogućava odličnu disperziju u hrani, precizno doziranje i distribuciju, 100% rastvorljivost.

Eliminiše stres

Eliminiše stres pri prelasku sa jedne na drugu vrstu hrane.

Poboljšava prirast

Višestruko poboljšava konverzuju, konzumaciju i prirast.

Ekonomičan

Višestruko vraća uložen novac.

DOZIRANJE

Izuzetno malo doziranje: 150 g za prasad i 200 g za telad, na tonu hrane čini ga višestruko ekonomski isplativim.

PRIMENA

Primena SUCRAM®3D proizvođačima stočne hrane omogućava:
  • Proizvodnju vrhunskih premixa, predstartera, strartera, grovera.
  • Brendiranje proizvoda i neosporan i prepoznatljiv kvalitet na tržištu stočne hrane.