Carbovet

Adsorbent enterotoksina i mikotoskina

Jedinstven, 100 % prirodan, adsorbent enterotoksina i mikotoskina Švajcarskog proizvođjača Pancosme, koji je pogodan i za organsku proizvodnju. Carbovet sprečava dejstvo svih enterotoksina i mikotoksina, tako što ih vezuje svojom ogromnom adsorpcionom površinom, od oko 220 m² na 1 gram proizvoda.

Vezujući sve enterotoksine i mikotoksine  za sebe, Carbovet sprečava pojavu velike grupe oboljenja životinja poznatih kao enterotoksikoze i mikotoksikoze. Ove bolesti se pre svega karakterišu pojavom proliva kao i brojnim oštećenjima na unutrašnjim organima životinja (napadnuti su: creva, jetra i drugi organi).

PRIMENA CARBOVETA

Primenom Carboveta u savremenoj stočarskoj proizvodnji, proizvođači iz sirovina izvlače maksimum, na taj način što Carbovet za sebe veže sve što je štetno, a u hrani ostaju samo hranjive i druge koristne materije.

PREDNOSTI CARBOVETA

Carbovet u odnosu na konkurenciju se ističe brojnim prednostima i to:
  • Jedini je adsorbent koji vezuje i enterotoksine i mikotoksine, tako da predstavlja dva proizvoda u jednom.
  • Vezuje sve enterotoksine i sve mikotoksine uključujući i DON koga ne vezuju drugi adsorbenti.
  • Reč je o organskom proizvodu, koji je pogodan za organsku proizvodnju
  • Ne poseduje karencu i potpuno je neškodljiv koristi se za sve vrste životinjama.
  • Ne vezuje korisne materije iz hrane kao što su: vitamini, minerali, lekovi, arome i drugi aditive koji se nalaze u recepturama.
  • Malo doziranje, oko 1 kg na tonu hrane.
  • Primena Carboveta je visoko ekonomski isplativa.
  • Brzo reguliše stolicu kod pojave proliva, gde deluje kao lek.

NOVO NA TRŽIŠTU: CARBOVET kesice od 250 g

NAPOMENE

Napominjemo da nikave paralele za Carbovet ne postoje. Tehnologija pod kojom se dobija Carbovet je jedinstvena i zaštićena od strane proizvođača  Pancosme kao i samo ime brenda. OPTIMAX2000 je jedini ovlašćeni distributer za Carbovet  i sve ostale proizvode švajcarske kompanije Pancosma u Republici Srbiji. Samo vreće sa zaštićenim logom Carboveta, znakom Pancosme i originalnom deklaracijom, distribuirane od strane naše firme garantuju orginalnost ovog jedinstvenog proizvoda.